Tre gode råd til dig der skal flytte

30 september 2021 Steffen Hansen
image

I dette indlæg vil vi give dig tre gode råd til, hvilke ting du skal huske på, når du står og skal til at flytte ud af din lejlighed. Der er en del ting, man skal huske, hvorfor det kan være dejligt at have en guide, der hjælper en godt på vej. Læs med i det nedenstående og lad dig inspirere. 

1. Sæt godt med tid af

Hvis du skal flytte, så kan det anbefales, du sætter godt med tid af til processen. Det kan godt tage en del tid at få flyttet sine ting ud af lejligheden. Det er dumt at udskyde projektet til dagen før du skal flytte ud. Der kan nemlig være en del ting, der skal ordnes inden du overdrager nøglerne til din udlejer. Hvis du har minimal tid, så brug da bare en time eller to i løbet af ugen på at få fjernet dine ting eller ryddet op. 

2. Husk at male

I de fleste lejerkontrakter er det et krav, at du maler før du fraflytter dig lejemålet. Det vil fremgå i din kontrakt, hvad udlejeren ønsker du skal gøre ved lejligheden, før du flytter. Det kan også være, at udlejeren ønsker du får professionelle malere til at klare projektet. Hvis din bolig er ejet af en større boligforening, har de højt sandsynligt et malerfirma tilknyttet til foreningen og derfor er dem, du skal kontakte. Hvis du skulle stå og mangle et malerfirma til projektet, så kan du, hvis du bor i Liseleje, søge efter “Malerfirma i Liseleje” på Google, til at male din lejlighed for dig. 

3. Husk at få kvitteringer

Hvis du enten får malet, slebet dine gulve eller fikset mindre reparationer, så skal du huske at få en kvittering på dem. Du kan risikere, at din udlejer vil forsøge at lokke penge ud af dig til opgaver, som du allerede har betalt for. Det kan desværre ske, så derfor skal du gemme alle kvitteringer. Du kan gemme dem i en plastiklomme og have dem i en mappe, så du ikke mister dem ved en fejl. 

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen