Thunderkick – nuttede og sjove spil

15 februar 2019 Tina Høy
Thunderkick - nuttede og sjove spil

Er du vant til at spille på online spillemaskiner og vil prøve noget nyt? Måske har du ikke hørt om den unge virksomhed Thunderkick, der lægger sig i selen for at skabe de mest underholdende spil, du kan blive ved med at spille!

I 2012 begyndte den svenske virksomhed Thunderkick at lave online spilleautomater. Grundlæggerne har fået deres erfaring hos den store gamblingvirksomhed Net Entertaintment og fik tilsyneladende lyst til at starte deres eget. De lavede sloganet: “We are Thunderkick, and we make games”. Det, de går op i, er fantastiske og underholdende spilleautomater, og de har succes på trods af, at de er ny spiller på markedet. 

Det er nemt og hurtigt for dig at spille deres spil, da du ikke skal downloade dem, men kan spille dem i enhver browser. 

Nuttede og sjove spil

Thunderkicks spil er generelt tilforladelige og ikke skræmmende med markante figurer, tværtimod er de sjove og søde. Når du tænker på en spillemaskine, er det som regel med hjul, der drejer rundt, men Thunderkick har fundet på andre pudsige ting som syngende kranier, iskugler mm. Det holder din nysgerrighed ved lige, at grafikken er uforudsigelig.

Esqueleto Explosivo – pas på skeletterne

Et anderledes online spilleautomatspil, du måske har hørt om, da det er så banebrydende, er Esqueleto Explosivo. Da udviklerne fandt på det, tog de udgangspunkt i den mexicanske dødsdag, hvor de døde bliver mindet af deres familier på kirkegården. Det er dog ikke det, du tænker på, når du spiller det: I stedet for de tre spinnende hjul i spilleautomaten skal du forestille dig tre skeletkroppe med tre kranier. Kroppene sidder med instrumenter, og hvis du er så heldig at få en række med gevinst, synger kranierne, mens kroppene spiller! Det er omsonst at benægte humoren i dette spil, og det er lidt sjovere at vise vennerne end de sædvanlige frugter.

 

Flere Nyheder