Smeden i Viborg har fulgt med tiden

06 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er en smed Viborg, hvor det ikke kan udelukkes, at din far eller måske bedstefar har været forbi for at få lavet noget smedearbejde.

Der er mange smedjer gennem tiden, som har måttet lukke, men man har stadigvæk mange smedeværksteder landet over, hvilket vidner noget om, at der stadig er brug for en smed til private og erhverv – for hvor skulle man ellers få det, som en smed kan lave, fra?

At være et smed er et gammelt erhverv, så den her smed har faktisk ikke så lang tid på bagen, som det er tilfældet med selve erhvervet, for det går flere århundreder tilbage.

Men hvis man skal kunne bruge en smed, så skal vedkommende følge med tiden, og det har den her gjort, for når du klikker ind på deres firmas hjemmeside, så kan du se, at de laver af de moderne opgaver, som der er efterspørgsel efter.

smed viborg

Din smed i Viborg skal nok klare sagen for dig

Hvis den her smed i Viborg stadig stod ved sin esse og klarede alt i håndkraft og ellers ventede på, at en hest skulle have sko op, eller at der var nogle i byen, der skulle have hevet tænder ud, så var vedkommende nok lukket for længst.

Nej, her har man at gøre med moderne teknik, hvor man bruger de nyeste metoder samt maskiner, men man trækker på den erfaring, som man har opbygget gennem mange, mange år i det her firma.

Og der er jo nok en grund til, at stedet kunne bestå så længe, for det handler selvfølgelig om trofaste kunder, men de færreste mennesker bliver over 100 år, så anbefalingerne må være gået videre, og det skal da ikke kunne udelukkes, at det er blevet en tradition for familier, at hver generation bruger denne smed hver gang, man har brug for at få udført smedeopgaver.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen