Man kan også bruge spraymaling til et badekar

26 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Før du render ud i skuret ude i haven efter midlerne til at spraye maling på dit badekar, så skal du vide, at det ikke er almindelig maling, man bruger til den slags.

Du kan jo lige forestille dig, hvis det bare var almindelig maling, som man brugte til at male ens badekar med, men det er ikke det samme som, at man ikke kan male ens badekar, for det kan man sagtens, og man kan også gøre det med spraymaling, men det kræver, at man har den rette maling og det rette udstyr til at gøre det med.

Derfor skal det være sagt med det samme, at det ikke er noget, som du bør kaste dig ud i selv at gøre, hvis du overvejer at få malet badekaret, som man oftest gør i forbindelse med en renovering af badekaret.

Få andre til at spraymale badekaret

Dit badekar derhjemme er begyndt at se ret så slidt og brugt ud, så du tænker, at det er ved at være på tide at anskaffe sig et nyt.

Men før du tager den beslutning fuldt ud, så skal du tænke på, at det ikke alene er usundt for miljøet, når vi smider ting ud for at købe noget nyt, når man kan renovere dem, men det kommer også til at koste en del.

Tænk på, hvis du skal købe et nyt badekar, og så skal du også have håndværkere til at sætte det op og koble det til vandet.

Det er langt billigere, at man kan få renoveret det badekar, som man har, og det kan man blandt andet gøre ved at give det en ny, flot overflade i kraft af at spraymale det i en bestemt farve.

Det er heldigvis muligt at finde nogle, som der kan gøre det for dig, og før du har set dig om, så ligner dit gamle badekar et helt nyt et!

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen