Led lys giver mange muligheder

14 juni 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Led lys har efterhånden været på markedet i mange år, men udviklingen er endnu ikke stagneret. Derfor bliver der år efter år udviklet nye former for led lys, som man kan bruge til alverdens ting.

I dette indlæg vil vi komme ind på nogle af de steder, hvor vi synes det giver mening at bruge led lys som en del af ens indretning.

Gamerværelset

Enhver gamer vil med garanti gerne have en sej belysning på deres værelse, og her er det helt ideelt at gøre brug af led. Man kan i dag få led strips, som kan rulles ud og let klistres på væggen, under bordet, under sengen eller lignende.

Man kan derfor lave et unikt rum, hvor rummet styres af belysning, som kan skifte til mange tusinde forskellige farver.

glarmester

Stuen

I stuen er det ideelt at bruge led lys bag tv’et. Det giver et unikt udtryk, og hvis man bruger nogle af de moderne typer, så kan de potentielt kobles op til tv’et. På den måde kan det give et levende baglys, som interagerer med lydende eller hvad der sker på skærmen. Man får derfor en oplevelse når man sidder ved TV’et, som er helt igennem unik, og som mange ikke har i deres hjem.

Køkkenet

Køkkenet kan være et sted, hvor det er svært at få ordentlig belysning. Ved at bruge led spots eller led strips, så kan man dog nemt og hurtigt installere lys de steder hvor det mangler. Det fylder ikke meget, og kan oftest styres ved hjælp af en trådløs fjernbetjening.

Derfor behøver man ikke trække lange kabler eller lignende, da man kan få det til at fungere blot ved at gøre brug af batterier, en fjernbetjening og noget dobbeltklæbende tape. Bygger man nyt køkken, så er det dog at foretrække at installere dem med kabler.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen