I et kvindekrisecenter finder man forståelse

08 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er næsten ikke noget værre i denne verden end at føle sig ensom, misforstået og afskåret fra fællesskabet.

Det er faktisk i vores menneskers DNA, at vi er sociale, for vi har brug for en gruppe for at overleve, men desværre er den gruppe ikke altid sund for os, men alternativet er at blive udstødt, og det kan være svært at finde en ny gruppe, så man vil hellere holde sig til det, man kender.

Helt lavpraktisk kan det betyde, at man er en kvinde, som der kommer fra en voldelig baggrund, har oplevet meget svigt som lille, og nu er man kommet videre til et dårligt forhold, hvor man bliver undertrykt, holdt ned, udsat for psykisk terror og måske endda også vold med videre.

kvindekrisecenter

Man kan undre sig over, at nogle kvinder vælger at gentage det mønster, når de da burde vide bedre, men det er netop det med, at man kender en baggrund, og den kan føles familiær, selvom den er skadelig for en, så man går efter den slags.

Ved kvindekrisecenteret finder man ro og hvile

Selvfølgelig er man ikke helt naiv, da man kan se, at andre kvinder har det bedre, og at der skam findes et meget bedre alternativ, men gennem så mange år med en slet baggrund, så er man begyndt at bilde sig selv ind, at det er det, som man har fortjent, og der er ikke nogen måde, som man kan bryde ud af det igen.

Heldigvis kan man få et bedre syn på livet i et kvindekrisecenter, hvor man netop kan blive bekræftet i, at man er et godt menneske, og at man fortjener det bedste i verden.

Det kan tage tid at lære at fortælle sig selv den positive opfattelse, men med tiden skal det nok komme – og det er kun godt for kvinden.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen