Gæt løs i Catch a Wave

22 oktober 2018 Tina Høy
image

I Catch a Wave skal du gætte… Læse mere på money-play.dk.

Det kræver en skarp hjerne at fange en bølge i et casino, men det kan lade sig gøre, og der er faktisk en strategi til dette spil – selvom det måske ikke virker sådan ved første øjekast.

Når du spiller Catch a Wave, skal du gætte, om det næste kort, dealeren vender, vil være højere eller lavere end det, der ligger på bordet. Har du ret, kan du prøve igen, har du ikke ret, mister du dit bet. Du har også mulighed for at stoppe på vej i bølgen.

Har du gættet rigtigt seks gange i træk, om kortet ville være højere eller lavere, siger man, at du har fanget en bølge, altså “catch a wave”.

Dealerens tur i Catch a Wave

Dealerens tur er efter de andre, og dealeren spiller videre med de kort hos spillere, der har sagt stop. Derfor har du stadig har mulighed for at vinde, selvom du på et tidspunkt valgte at stoppe. Dealeren skal spille ud fra nogle på forhånd fastlagte regler, fx skal dealeren ved det første kort vælge, at det næste kort vil være højere, hvis det er en syver eller lavere, der ligger. 

Sådan vinder du i Catch a Wave

Hvis du kan fange bølgen og ramme rigtigt seks gange i træk, får du udbetalt fantastiske seks gange dit bet.

Hvis dealeren gætter forkert, når han eller hun spiller videre på din bunke, vinder du dine penge tilbage 1:1.

Dealeren stopper ikke med at spille efter seks rigtige i træk. Man stopper først, når vedkommende har tabt eller rammer et kort mellem fem og ti. Når det sker, bliver det gjort op, om det er dig, eller dealeren, der har gættet flest kort rigtigt. Er det dig, får du dit bet tilbage, ganget med det antal kort, du havde mere end dealeren.

Flere Nyheder