Find de bedste annoncer for brugte biler online

10 april 2019 Astrid Pedersen
Find de bedste annoncer for brugte biler online

Har familien ændrede transport behov – for eksempel i forbindelse med nyt job, flytning eller måske en familie forøgelse – kan det være fristende at købe en fabriksny bil. Så slipper man for besværet og bekymringerne om, hvorvidt ens nye, brugte bil nu er i tip top stand, eller om den kan bryde samen hvert øjeblik, det skal være.

Der er således en vis tryghed ved at købe nyt frem for brugt – skulle man tro. Men det forholder sig ikke altid sådan. En brugt bil behøver ikke at være en gammel spand eller et sminket lig. Du kan sagtens få fat på en brugt bil, som ikke har meget mere end 3 – 5 år på bagen, og som samtidig har mange år og kilometer i sig endnu. Samtidig skal du tænke på, at en spritny bil repræsenterer en stor udskrivning. Nye biler er ikke billige i Danmark, hvilket især de høje afgifter på biler er skyld i. Du kan således ikke investere i en ny bil uden at skulle gældsætte dig. Og din nye bil vil inden for det første par år miste størstedelen af sin værdi.

Find din brugte bil online hos autoriseret forhandler

Det kan således bedst betale sig at købe brugt, når du er i markedet efter en ny bil. Du bør dog sikre dig, at du køber din brugte bil gennem en autoriseret forhandler. Så kan du nemlig være sikker på, at din nye, brugte bil er i god stand, at prisen står mål med kvaliteten, og at bilen passer til dine behov og møder dine standarder.

Når du køber brugt bil, kan du samtidig drage fordel af det faktum, at bilen kun koster en brøkdel af nyprisen – og ikke vil falde væsentligt i værdi. På biltorvet.dk kan du finde samtlige annoncer for brugte biler til salg hos autoriserede forhandlere i Danmark.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen