Få flere tilbud på gulvafhøvling

30 januar 2021 Lotte Hindsberg

Har du allerede et trægulv, som trænger til at blive afslebet, eller er du på vej til at flytte til en bolig med trægulve, som også trænger til en kærlig hånd og du vurderer, at en grundig vask ikke er nok, kan du overveje at få gulvet afslebet eller få det afhøvlet.

Gulvafslibning er noget du selv kan gøre, hvis du har tid og mod på selv at slibe gulvene eller du kan få et firma til at udføre opgaven. Hvis du vælger at få et firma til at afslibe eller afhøvle dine gulve, så husk at starte med at få flere tilbud fra flere virksomheder.

Tilbud fra flere virksomheder inden du beslutter dig

Om det er gulvafslibning eller en hvilken som helst anden opgave der skal løses, er det en god ide at få flere til at afgive et tilbud. Gerne 3 eller flere. Ved at få flere tilbud sikre du dig at du ikke ved et uheld har kontaktet den dyreste i området, men langt vigtigere heller ikke den billigste.

Hvis du har sagt ja til den billigste i området, risikere du at de ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt. Du kan risikere at komme retur til gulve der er ødelagte, måske endda så ødelagte, at det er umuligt at de kan afhøvles og afslibes igen og du skal have lavet helt nyt gulv.

Inden du siger ja til en virksomhed bør du enten bede om referencer eller undersøge hvad der står på sammenligningssider som Trustpilot. Husk at man er mere tilbøjelig til at skrive hvis man har været ude for en dårlig oplevelse end hvis man har været glad og tilfreds. Se om der er flere der har haft den samme oplevelse. God som dårlig. Det vil fortælle dig at du med stor sandsynlighed vil opleve det samme.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen