Få det bedste tilbud på tandimplantat

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Få det bedste tilbud på tandimplantat

Skulle du være så uheldig at knække eller flække en tand – for eksempel ved at bide i noget hårdt, eller i forbindelse med et slag imod dit hoved? Så bør du hurtigst muligt opsøge en tandlæge og få tanden repareret. I tilfælde af at uheldet er ude uden for tandlægens normale åbningstider, kan du altid få en midlertidig lapning af tanden hos tandlægevagten.

Her efter bør du kontakte tandlægen så snart han eller hun atter åbner klinikken med henblik på at få en afklaring angående tandens beskaffenhed. Din tandlæge vil i denne anledning foretage en vurdering af hvorvidt din tand er bedst tjent med en fyldning, en kunstig krone, eller et fuldt implantat.

Hvad er forskellen på en krone og et tandimplantat?

Et tandimplantat er en erstatning for tandens rod, hvor en krone udelukkende erstatter den øverste synlige del af den ødelagte tand. Ved montering af en krone bevares roden, og tanden slibes ned til en lille spids, hvorpå kronen fastgøres med stærk lim. Når du skal have isat et tandimplantat, vil tandlægen fjerne hele tanden, bore implantatet direkte ind i din kæbe knogle, og sluttelig montere den kunstige tandkrone på implantatets mellemste del.

Hvornår har jeg brug for et tandimplantat?

Hvis din tand er flækket på langs hele vejen fra krone til rod, vil den ikke stå til at redde. Dette sker ofte med rodbehandlede tænder, idet disse har fået fjernet nerven og derfor er ekstra skrøbelige. I så tilfælde vil tandlægen vurdere, at et tandimplantat er den eneste rigtige løsning. Det er en noget mere omfattende procedure end blot en fyldning eller montering af en krone. Til gengæld kan du glæde dig over at et implantat typisk holder i mange år.

Du kan få et godt tilbud på isættelse af tandimplantat hos Tandlægerne på Stjernepladsen via hjemmesiden https://stjerneklinik.dk/behandlinger/implantater/ 

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen