En husblog der giver dig kreative evner

06 januar 2021 admin

Kreativiteten i spil

Hvis du går ind på diverse husblog, åbner du op for muligheden for at se ting i nye perspektiver. Med andre ord; se rum og boligindretning med nye øjne. Det gælder ikke kun basale ting såsom stue, køkken og bad, men også nye rum, kan blive skabt ved at læse forskellige blogs og notater om hus og have indretning.

Med et krea rum vil du have mulighed for at udforske dig selv og dine evner på en måde, som et hjørne i stuen ikke ville kunne kunne på samme måde. 

Gå i dybden med de forskellige blogs og læs dig frem til, hvilket krea rum der vil passe bedst til dig. Det kan være alt fra et krea rum, hvor dine evner som strikkekone kommer til syne, eller måske lakeringen af nye biler? Hvem ved? Alt er muligt, kun fantasien sætter grænser. Når det er sagt, er det dog altid en god idé at undersøge, hvad der skal til før, at rummet bliver en realitet. 

Ting der er værd at huske 

Hvis du for eksempel overvejer at begynde at male er lige præcis et krea rum en rigtig god idé. Det er den blandt andet fordi, den giver dig ro og plads til at have store armbevægelser, når du maler dit maleri.

Hvad mange nemlig ikke ved, så kan et stor lærred fylde en del og det samm kan ens armbevægelser, når man kredser omkring sit lærred. Hav også øje for din krosposition, når du maler. Det er vigtigt, at du ikke står alt or foroverbøjet eller omvendt alt for oprejst.

En afslappet holdning får dig bedst igennem processen og det kræver et staffeli, som er højt nok og eventuelt kan justeres. På den måde kan du også skifte arbejdsstilling og dermed skifte lidt i mellem de forskellige muligheder.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen