Dette kan spille ind på maling af huse udvendigt angående pris

11 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Dette kan spille ind på maling af huse udvendigt angående pris

Det følgende kan virke lidt overvurderet og måske som skrækscenarier at have ind med i tanken på, hvad det kommer til at koste at få malet et hus udvendigt.

For med maling af hus udenfor er vi langt nede ad abstraktionsstigen og ser på et ret så konkret eksempel, men vi skal faktisk langsomt bevæge os opad for at se, hvad der påvirker prisen, til vi når et trin på stigen, hvor vi efterhånden ikke kan se bunden, ergo = hvordan vi startede.

Du kan næsten regne ud, at det kommer til an på sådan noget som overfladearealet, hvad det vil koste, når du skal have malet dit hus udvendigt; og typen af maling kan også spille ind på dette, hvis det er en mere sjælden farve, eller den skal blandes op mange gange for at få den rette farve.

Der skal jo arbejde til, og arbejde koster.

Og apropos at koste, så skal firmaerne jo også sætte en pris på deres ydelser, som kan modsvare den pris, man skal betale medarbejderne, hvis man ser bort fra tilbud, kampagneperioder og lignende.

Disse medarbejdere skal jo have løn, pension, måske noget tillæg og videre.

Senere forhandler de ansatte sig måske til en bedre løn via overenskomstforhandlingerne, og så er man måske nødt til at hæve prisen lidt, men stadig, så det kan mærkes.

Kravler vi så længere op, så påvirkes lønnen også af, hvor stærk den givne valuta i landet er, som i dette tilfælde er den danske krone i Danmark.

Kommer Danmark ud i en shitstorm, eller påvirkes vores økonomi af andre indflydelser, så vil pengenes værdi måske skulle rettes til, og det kan ses på prisen for malerarbejde af et hus udvendigt.

Så er der inflation og flere ting, men vi er efterhånden så langt oppe på stigen, at vi stopper og slutter af konkret igen med et forslag til, hvor du kan få malet dit hus udvendigt: https://malerkanonen.dk/maling-af-hus-udvendigt/

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen