Bliv udfordret på dit logo design

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo meget fint, at man befinder sig i et åbent forum, hvis man er lidt bange for at fremlægge ens idé, når man er rigtig glad for den, så man har den meget kær, og man er bange for, at den kan blive skudt ned.

Så kan man skabe nogle rammer i en periode, hvor man siger, at man skal være åbent indstillet overfor de forslag, som andre kommer med, hvilket gør det nemmere for andre at byde ind, hvor de måske ellers ville have holdt sig tilbage, fordi det kan være svært at få kritik – eller der er mange mennesker at fremlægge for.

Men man skal også blive kritisk igen, og man kan heldigvis være kritisk på mange forskellige måder, hvor man siger det konstruktivt uden at være nedladende.

Det værste er dog faktisk, hvis man bare er omgivet af ja-sigere, der ikke tør sige en imod.

logo design

Det bedste logo design skabes med modstand

For hvis man ikke tør sige imod, eller man måske er bange for at udfordre bossens tilsyneladende blinde glæde over en idé af frygt for at miste ens arbejde, så kan man ende med at gennemføre noget, som der faktisk er en fejltagelse.

Man skal turde tale, hvis man opdager sprækker eller problemer ved det, som man er ved at begive sig ud i.

Nu er der her ikke tale om en bemandet rumraket, der skal ud i rummet, men at man skal have lavet et logo, og man sætter sig for at kigge på et logo design.

Man kan så risikere, at man bare bekræfter hinanden i, at ens idéer og designs er virkelig gode, selvom man faktisk burde have professionelle til at se på det.

Det skal man turde sige, for det er via den professionelle assistance, at man når frem til at få det bedste logo.

Flere Nyheder

26 august 2015

Med penge i lommen